Da li je Ronalda pregazilo vreme? Ostaje bez trofeja prvi put posle 16 godina! Možda Mitrogol zna odgovor

23.03.2022

16:02

0

Autor: 24sedam

Legendarni Portugalac mogao bi i da prekine niz od devet uzastopnih nastupa na velikim takmičenjima

Da li je Ronalda pregazilo vreme? Ostaje bez trofeja prvi put posle 16 godina! Možda Mitrogol zna odgovor
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera na svetu svih vremena Kristijano Ronaldo proživljava možda i najteže trenutke u svojoj karijeri.

Prvi put posle 16 godina će u klupskom dresu sezonu završiti bez ijednog trofeja, a moglo bi da mu se desi da sa reprezentacijom prekine seriju od devet uzastopnih nastupa na velikim takmičenjima.

Za ovo prvo možemo kriviti i loš izbor kluba, pošto Mančester junajted kaska za liderima u engleskom fudbalu. A za ovo drugo...

Za to bi "krivica" mogla da se svali na fudbalsku reprezentaciju Srbije, odnosno Aleksandra Mitrovića, koji je golom u završnici duela poslao Portugalce u baraž za Svetsko prvenstvo.

 

 

Da bi izbegao potpuni debakl od sezone, Ronaldo će već u četvrtak uveče morati da na svom terenu savlada Tursku, a onda i da sačeka finale baraža za Katar u kom će igrati sa boljim iz duela Italije i Makedonije.

Mnogi su skloni da tvrde da je Ronalda pregazilo vreme, ali Portugalac i dalje ume da pokaže da je vrhunski igrač (tri gola Totnehemu). Ali je i igrač koji je naučio da pobeđuje, osvaja titule i trofeje. A to mu ove sezone nije pošlo za rukom.

Bez obzira na navijačke strasti, možda bi bilo dobro da Ronalda gledamo na Mundijalu. Ako ništa drugo, navikli smo. Biće nekako prazno bez njega. Ipak je reč o najboljem stelcu u istoriji fudbala!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike