"Svetska bruka", "Jadno"... Portugalski mediji nemaju milosti prema Ronaldu i drugovima!

15.11.2021

10:11

0

Autor: 24sedam

Poraz od „orlova“ u Lisabonu veoma teško pao Portugalcima

"Svetska bruka", "Jadno"... Portugalski mediji nemaju milosti prema Ronaldu i drugovima!
profimedia-0643157190 - Copyright Profimedia

Bili su Portugalci ubeđeni da će na njihovom „La Lužu“ proslaviti plasman na Mundijal. U odlučujućoj utakmici protiv Srbije, Ronaldu i drugovima je „igrao“ čak i remi, ali im je zakazanu žurku, „golom generacije" u 90. minutu upropastio Aleksandar Mitrović.

„Orlovi“ su u Lisabonu ostvarili jednu od najvećih, ako ne i najveću pobedu u poslednjoj deceniji, do vrha napunili kasu FSS i našli se u malom i odabranom društvu nacionalnih selekcija koje su već obezbedile plasman na SP u Kataru naredne godine, ostavivši Portugalce u stanju šoka.

Tamnošnji mediji nisu imali milosti prema Ronaldu i drugovima posle meča sa izabranicima Dragana Stojkovića Piksija. Najoštriji je bio list „Rekord“, na čijoj naslovnici piše „Svetska bruka“.

„A Bola" donosi naslov „Jadno“, uz podsećanje da će nacionalni tim četvrti put uzastopno igrati u baražu za neko veliko takmičenje i da je prethodna tri puta bio uspešan.

Posle poraza od Srbije oglasio se i predsednik Portugala Marselo Rebelo de Souza koji je poručio fudbalerima da dignu glave i dodao da će selekcija sigurno obezbediti plasman u Katar posle baraža.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike