Napredak ekspresno pronašao trenera! Bivši strateg Partizana vodi Kruševljane u plej-of!

22.03.2022

15:32

0

Autor: 24sedam

Ivan Stefanović dobio naslednika pod Bagdalom

Napredak ekspresno pronašao trenera! Bivši strateg Partizana vodi Kruševljane u plej-of!
20180307mmDjukic05 - Copyright MN Press

Napredak je ekspresno pronašao novog trenera. Samo nekoliko sati pošto je ozvaničen rastanak sa Ivanom Stefanovićem, Kruševljani su dogovorili sve uslove saradnje sa Zoranom Milinkovićem koji će u sredu biti promovisan na stadionu pod Bagdalom, pišu beogradski mediji.

Pošto je sa Napretkom uzeo veliki bod na stadionu u Humskoj, Stefanović je minulog vikenda u Kruševcu poražen od Voždovca (3:1), posle čega je rukovodstvo kluba odlučilo da sa novim strategom proba da dođe do mesta koje vodi u plej-of.

Pred Milinkovićem je zadatak da u predstojećim duelima sa Novim Pazarom u gostima i Metalcem u Kruševcu proba da ostvari obe pobede, koje „čarapanima“ garantuju mesto u gornjem superligaškom domu. U suprotnom, očekuje ih paklena borba za jednu od prvih osam pozicija pred podelu na plej-of i plej-aut, pošto samo letimičan pogled na tabelu pokazuje da će se u poslednja dva kola voditi grčevita borba za što bolju poziciju.

Novi trener Napretka ima ogromno iskustvo u Superligi Srbije, gde mu je kruna rada bio boravak na klupi Partizana. Pored crno-belih, Milinković je u Srbiji predvodio, između ostalih, Vojvodinu, OFK Beograd, Voždovac, Spartak, Rad, a poslednji angažman imao je u kragujevačkom Radničkom, koji ga je smenio pred početak prolećnog dela sezone i angažovao Nenada Lalatovića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike