Bivši trener Partizana ostao bez posla: Kraće nije moglo, Milinković već otišao iz Borca

18.08.2021

10:57 >> 11:13

0

Banjalučani poslednji na tabeli

Bivši trener Partizana ostao bez posla: Kraće nije moglo, Milinković već otišao iz Borca
Copyright Zoran Milinković, MN Press

Zoran Milinković više nije trener banjalučkog Borca. Posle samo dve utakmice na klupi člana Premijer lige Bosne i Hercegovine, iskusni trener je otišao, tačnije sporazumno je raskinut ugovor.

– FK Borac obaveštava javnost da Zoran Milinković više nije šef stručnog štaba, a odluka o sporazumnom raskidu saradnje donesena je nakon detaljne analize postojeće situacije u klubu.

Članovi UO FK Borac održali su sastanak sa sad već bivšim šefom stručnog štaba Zoranom Milinkovićem s ciljem da se pronađe način za izlazak iz rezultatske krize, a obostrani zaključak je da bi promena unutar stručnog štaba, u ovom trenutku, bila najbolje rešenje za klub.

Nakon sastanka, uz zajedničku želju da se FK Borac vrati na pobednički put i ostvari svoje ambicije do kraja sezone, dogovoren je sporazumni raskid saradnje sa Zoranom Milinkovićem kojem želimo sve najbolje u nastavku trenerske karijere – zaključeno je u saopštenju Borca uz napomenu da se već traži novi trener.

Зоран Милинковић више није шеф стручног штаба ФК Борац.ФК Борац обавјештава јавност да Зоран Милинковић више није шеф…

Posted by FK BORAC Banja Luka on Среда, 18. август 2021.

Posle četiri odigrane utakmice Borac je na poslednjem mestu sa samo dva boda. Milinković je vodio ekipu samo u dve utakmice. U obe su upisani porazi, od Posušja (1:0) i Zrinjskog od 5:1. Pre toga sa Željezničarom je bilo 1:1, a se Leotarom bez golova.

U kvalifikacijama za Ligu šampiona, u prvom kolu izbacio ih je Kluž. Kasnije je u kvalifikacijama za Ligu konferencija uspešniji bio Linfild.

Milinković (53) je vodio brojne srpske i strane klubove, između ostalog i Partizan, a pre Borca je radio u Kolubari. Ekipu iz Lazarevca je uveo u Superligu Srbije, a onda i otišao.

pročitajte još:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike