Posle debakla od Barselone, Anćeloti priznao ko je glavni krivac!

21.03.2022

07:10

0

Autor: 24sedam

I dalje je "kraljevski klub" prvi na tabeli

Posle debakla od Barselone, Anćeloti priznao ko je glavni krivac!
Karlo Anćeloti - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Fudbaleri Barselone deklasirali su Real Madrid u "El Klasiku". Ni najveći optimisti među navijačima Barse nisu očekivali rezultat od 4:0 i to usred Madrida. Posle debakla, trener "Los Blankosa" (belih) koji su igrali u crnim dresovima, Karlo Anćeloti je odgovornost preuzeo na sebe.

- Bio je ovo loš dan. Rekao da igračima u svlačionici da je moja krivica. Dobro smo počeli, tražili posed lopte, pristiskali više, ali posle prvog primljenog gola (Pjer Emerik Obamejang u 29. minutu) smo pali.

Pristup nije bio dobar. Barselona je igrala bolje i zasluženo nas pobedila, ali poraz nije katastrofa. Moramo da gledamo napred, žao mi je navijača, ali imamo devet bodova prednosti. Sve držimo u svojim rukama - kazao je Anćeloti čiji je tim i dalje prvi na tabeli.

Posle 29 kola Real ima 66 bodova, a Sevilja 57. Barsa se koliko-toliko približila i sada ima 54, ali i utakmicu manje. Sada sledi i pauza zbog obaveza reprezentacija, što Italijan vidi kao odličnu okolnost.

- Poraz je svima teško pao jer je ovo El Klasiko. Moramo da ostanemo smireni. Žao nam je, ali nećemo da pravimo dramu. Pauza u prvenstvu će nam dobro doći. Mislim da ovaj poraz neće uticati na igrače - zaključio je Anćeloti koji sinoć nije dao šansu Luki Joviću.

U narednim utakmicama, Real će igrati sa Seltom, Hetafeom, Seviljom, Osasunom... Ali ih čeka i četvrtfinale Lige šampiona, sa braniocem trofeja Čelsijem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike