Oglasio se najbolji svih vremena i pokazao klasu! Kristijano zahvalio svima, pomenuo i Romarija i podelio moćan snimak (VIDEO)

13.03.2022

17:18

0

Ušao je u istoriju, a sada je poslao poruku navijačima

Oglasio se najbolji svih vremena i pokazao klasu! Kristijano zahvalio svima, pomenuo i Romarija i podelio moćan snimak (VIDEO)
kristijano ronaldo kolaz - Copyright Profimedia

Niko ne može da pobegne godinama, ali izgleda da fanatični trening, prava ishrana i vrhunska disciplina mogu tu trku malo da odlože.

U svetu sporta se to možda najbolje vidi na primeru Kristijana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Neko bi rekao i najboljeg, tu je debata, ali kad su brojke u pitanju – dileme nema: Ovaj Portugalac je najbolji dokumentovani strelac u istoriji fudbala!

On je čudesnih het-trikom protiv Totenhema doneo mu je brojku od 807 golova u karijeri, što je za dva bolje od Jozefa Bicana. I sve to sa punih 37 godina!

Sada se konačno oglasio i on:

- Ponosan sam što sam savladao još jedan izazov tako što sam postao najbolji strelac u klupskom fudbalu, samo šest meseci pošto sam postao najbolji strelac u reprezentativnom fudbalu. Prema Romariju osećam samo poštovanje, on je jedan od najboljih napadača svih vremena! Hvala svim igračima na koje sam naišao tokom karijere, hvala svim klubovima koje sam predstavljao, hvala svim mojim navijačima i, iznad svega, hvala mojoj divnoj porodici. Ne bih ovo mogao bez vas!

Sve ovo dopunio je sjajnom montažom – pet golova za Sporting, 450 za Real Madrid, 101 za Juventus i 136 za Mančester junajted. Na kraju se čuje njegova rečenica: "Ja ne jurim rekorde, rekordi jure mene!"

Pogledajte:

Inače, Ronaldo je odao počast Romariju iako nije morao. Legendarni Brazilac tvrdi da je dao više od 1.000 golova u karijeri, ali po njegovom računu. Zvanična brojka za njega je 753. Od aktivnih igrača, tu je još i Lionel mesi sa 759 golova, ali s obzirom na formu, teško je zamisliti da će stići Kristijana…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike