Grozne vesti za navijače Barse: Ne samo da se Mesi ne vraća, već će PSŽ ponovo da udari na Katalonce

14.03.2022

19:15

0

Vesti od nedelje su obradovale sve navijače, a onda se javio najpouzdaniji izvor iz Francuske...

Grozne vesti za navijače Barse: Ne samo da se Mesi ne vraća, već će PSŽ ponovo da udari na Katalonce
mesi - Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus)

Lionel Mesi trenutno nema nikakav odnos sa Barselonom i njenim rukovodstvom i u dogledno vreme ne postoje šanse da se vrati u klub iz koga je letos otišao, što navijače Katalonaca i dalje peče.

Ovo je "hladan tuš" za sve navijače katalonskog giganta, koje su samo dan ranije obradovale vesti da će se Argentinac vratiti u klub čiji je najbolji igrač u istoriji.

Vest o povratku je u nedelju javio vrlo dobro obavešteni Đerar Romero, koji je objavio da je Mesijev otac u kontaktu sa Đoanom Laportom, ali su ubrzo stigle vrlo drugačije vesti.

Najpouzdaniji izvor u Francuskoj, novinar Radio Monte-Karla, Loik Tanzi objavio je da Mesi želi da završi ugovor sa Pari Sen Žermenom, uprkos skorašnjem rasulu, da je vrlo motivisan da se dokaže, kao i da ga zvižduci u nedelju nisu ni malo pokolebali.

I to nije sve.

PSŽ se vratio svojoj staroj meti Usmanu Dembeleu, koji je u januaru bio na udaru. Francuzu na leto ističe ugovor, a Barsa je htela da ga pusti u Pariz u zamenu za Anhela Di Mariju.

E, pošto je to propalo, Dembele u junu postaje slobodan igrač i može bez obeštećenja da dođe u Pariz i da bude idealna zamena Di Mariji, a popuniće i "poziciju" "francuske superzvezde", pošto Kilijan Mbape ide u Real Madrid.

PSŽ je Barseloni 2017. uzeo Nejmara, prošle Mesija, a ove igrača kome je Ćavi govorio da može da bude najbolji na svetu…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike