Neće večeras biti spavanja u Mančesteru! Haland se dogovorio sa Sitijem?

12.03.2022

22:06

0

"Marka" i "Sportsmejl" pišu da se očekuje da će zvezda Dortmunda izabrati ''građane''

Neće večeras biti spavanja u Mančesteru! Haland se dogovorio sa Sitijem?
Copyright Profimedia

Mančester siti navodno ima dogovor da dovede Erlinga Halanda iz Borusije Dortmund na leto uz interesovanje klubova kao što su Real Madrid i Barselona, javlja "Marka". 

Zainteresovani klubovi mogu da potpišu ugovor sa norveškim reprezentativcem nakon završetka ove sezone aktiviranjem otkupne klauzule od 75 miliona evra koja će stupiti na snagu na leto. U međuvremenu, njegov agent Mino Rajola takođe će dobiti proviziju, a ukupna naknada će verovatno biti 120 miliona evra.

Prema izvorima "Sportsmejla" u Nemačkoj, dve strane su razgovarale o uslovima i klub iz Premijer lige očekuje da će Haland izabrati Mančester siti umesto španskih velikana. "Marka" je juče javila da je Siti glavni kandidat za potpis Halanda, a slede Real Madrid, Barselona i Bajern, koji bi mogao da se uključi u priču ako Robert Levandovski ne produži ugovor. U međuvremenu, "Dejli mejl" je objavio da je Pari Sen Žermen takođe među potencijalnim kandidatima.

Pep Gvardiola je želeo da potpiše napadača posle odlaska Serhija Aguera prošlog leta. Mančester Siti je pokušao da dovede Harija Kejna, ali Totenhem nije bio voljan da pregovara o odlasku svoje prve zvezde.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike