Mesijev odlazak iz Barse i dalje "ljuta rana"! Kuman posle nekoliko meseci u ilegali ustalasao javnost pričom o Argentincu

03.03.2022

09:54

0

Autor: 24sedam

Holanđanin je zbog loših rezultata napustio "Nou Kamp" pre nekoliko meseci

Mesijev odlazak iz Barse i dalje "ljuta rana"! Kuman posle nekoliko meseci u ilegali ustalasao javnost pričom o Argentincu
Tanjug/AP Photo/Joan Monfort - Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Na klupi Barselone trenutno sedi Ćavi Ernandez, koji je nasledio Ronalda Kumana. Nakon nekoliko meseci, Holanđanin je "otvorio" dušu i otkrio neke stavri koje su se dešavale na "Nou Kampu".

Na primer, o odlasku Lea Mesija u Pari Sen Žermen.

- Zbog uprave sam morao da pristanem da odu neki bitni igrači jer je ekonomska situacija bila veoma loša. Međutim, posle odlaska Mesija vidite da su doveli nekog za 55 miliona, zašto je onda Mesi morao da ode i da li je morao. Nešto tu ne štima - kazao je Kuman u razgovoru sa novinarima iz domovine.

Kao što je rečeno, Ernandez je nasledio Kumana, a koja je bila tema razgovora sa predsednikom Đoanom Laportom.

- Rekao mi je hiljadu da Ćavi neće biti trener, jer nema iskustva. Imam utisak da od prvog dana nisam imao podršku uprave i Laporte. Neću ići na "Kamp Nou" neko vreme jer ne mogu da se pretvaram da je sve u redu dok je ovaj predsednik na funkciji.

Zatim je nastavio da dodatno objašnjava razloge ne baš uspešnog rada. Naravno, iz svog ugla.

- Voleo bih i ja da sam dobio pojačanja koja je Barselona dovela u zimskom prelaznom roku. Od početka ove sezone radio sam bez mnogo igrača. Sada su Pedri i Dembele tu i sve izgleda dosta dobro. Jednostavno, nisam dobio isti tretman kao što ga ima Ćavi - zaključio je Kuman.

Ostalo je samo da vidimo da li će biti odgovora na ove Kumanove reči.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike