Stanković u Glazgovu žali samo zbog jedne stvari: Boli, hrabra Zvezda ovo nije zaslužila!

10.03.2022

22:18

0

Autor: 24sedam

Trener crveno-belih tužan samo zbog rezultata

Stanković u Glazgovu žali samo zbog jedne stvari: Boli, hrabra Zvezda ovo nije zaslužila!
deki - Copyright Printscreen/YouTube

Zvezda iz Glazgova nije uspela da donese pozitivan rezultat. U prvom meču osmine finala Lige Evrope, crveno-beli su na „Ajbroksu“ poraženi od Rendžersa 3:0.

Po svemu viđenom za devedeset i kusur minuta, previsok rezultat, s čime se složio i trener crveno-belih Dejan Stanković.

- To je fudbal, to su detalji, sitnice, centimetri… Odigrali smo dobru utakmicu, možda smo zaslužili da izgubimo, ali ne ovako… Momci su zaslužili barem jedan gol da damo jer smo izašli hrabro, nismo se plašili… Odigrali smo onoliko koliko nam je protivnik dozvolio, primili smo tri gola iz prekida, promašili penal, pogodili prečku, tri poništena gola – kazao je Stanković za TV „Arena sport“ odmah posle meča i dodao:

- Ubeđen sam da je rezultat previsok za ono što se videlo na terenu. Za nekoga ko igra kod kuće, pred 55 hiljada navijača, nisu nas toliko stavili u problem koliko smo možda očekivali. Ovo je bila jedna hrabra Zvezda, žao mi je što je rezultat previsok, da smo dali barem jedan gol da otvorimo… Ovako, tri gola iz tri prekida, malo boli…

Crveno-beli su imali malo probelema sa bočnim ofanzivnim igračima Rendžersa.

- Znali smo da je Kent veoma brz, voli igru jedan na jedan, napada dubinu, nije to toliko strašno koliko smo možda očekivali… Mi smo ostajali pozadi jedan na jedan iako smo igrali van kuće. To znači da verujemo jedni drugima, nije bilo kardinalnih grešaka… Mislim da smo dobro zatvorili desnu stranu, leva je mogla bolje, tu smo malo klizili, ali mi nismo dobili golove iza naših leđa ili po levoj strani, već na epizodi…

Nije Zvezda definitivno bila miljenik sreće večeras…

- Bili smo ravnopravni, igrali smo van kuće, možda smo na kraju mogli nešto, malo mirnoće u kaznenom prostoru… To su detalji koji nekada odluče utakmicu. Žao mi je samo što je rezultat previsok, ali idemo dalje. Imamo naš put, naše ciljeve, ako budemo imali ovakav odnos možemo daleko da doguramo – zaključio je Dejan Stanković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike