Zvezda je "mali klub" i gostuje Rendžersu! Već su počele prozivke navijača (FOTO)

01.03.2022

18:50

0

Autor: 24sedam

Tamošnja policija je spremna za dolazak navijača crveno-belih

Zvezda je "mali klub" i gostuje Rendžersu! Već su počele prozivke navijača (FOTO)
KATA9061 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Fudbalere Crvene zvezde 10. i 17. marta očekuju utakmice osmine finala Lige Evrope, a prvi meč sa Rendžersom biće odigran u Glazgovu. Uoči duela srpskog i škotskog velikana ima i "prepucavanja" navijača.

Na Zvezdinom Tviter nalogu na engleskom jeziku objavljena je poruka jednog od navijača Rendžersa. Poruka je da je Zvezda mali klub, a onda je usledila i kontra.

- Momak koji se zove Ros javio se u DM sa ovom porukom. Pogodila nas je vest da smo mali klub. Do daljeg ćemo da napravimo pauzu na Tviteru. Hvala - bio je odgovor PR službe crveno-belih.

Printscreen/Twitter
 

Inače, škotski mediji prenose kako se tamošnja policija sprema za dolazak navijača Zvezde. Navodi se da su opasni, kao i da su učestvovali u građanskom ratu tokom raspada SFR Jugoslavije.

- Škotska policija je veoma iskusna kada je reč o međunarodnim utakmicama i sličnim događajima. Naše aktivnosti su počele već posle žreba za Ligu Evrope. Svesni smo značaja utakmice i policija će biti u pripravnosti. Oslanjamo se i na saradnju sa Rendžersom kao i sa policijom Srbije, kako bismo obezbedili sve one koji dolaze na utakmicu. Isto tako, potrudićemo se da svako uznemiravanje stanovnika Glazgova svedemo na minimum - navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike