Zvezdi na Ajbroksu preti velika opasnost! Dvojica igrača nikako ne bi trebalo da dobiju žuti karton!

08.03.2022

15:57

0

Autor: 24sedam

U sličnim problemima je i Rendžers

Zvezdi na Ajbroksu preti velika opasnost! Dvojica igrača nikako ne bi trebalo da dobiju žuti karton!
20220303mmIvanic08 - Copyright MN Press

Polako se zagreva atmosfera pred put Crvene zvezde u Glazgov. Dok rukovodstvo kluba „vodi rat“ na domaćem bojištu sa FSS i selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem, Dejan Stanković i ekipa obavljaju poslednje pripreme pred prvi meč osmine finala Lige Evrope protiv Rendžersa.

Najtrofejniji škotski klub dočekaće u četvrtak (21.00) srpskog prvaka, čiji će pojedini igrači morati posebno da obrate pažnju na legendarnom „Ajbroksu“, kako ne bi sami sebe precrtali iz kombinacija za revanš koji se za sedam dana igra u Beogradu.

Petorici Zvezdinih fudbalera preti suspenzija ukoliko u Glazgovu „požute“, a ono što posebno može da zabrine sve u Ljutice Bogdana jeste to što se među njima nalaze imena dva najbolja igrača – Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija.

Ipak, ono što u svemu olakšava situaciju svakako je činjenica da ni Katai ni Ivanić nisu igrači koji lako „padaju u vatru“, što donekle umanjuje pretnju da bi mogli da preskoče revanš, što je opasnost koja preti još Nenadu Krstičiću, Milanu Pavkovu i Slavoljubu Srniću.

U sličnom problemu nalazi se i Rendžers, pošto bi na stadion „Rajko Mitić“ mogao da dođe bez najopasnijeg pojedinca Alfreda Morelosa. Pored njega, suspenzija zbog parnih kartona preti još Džonu Lundstramu i Fešnu Sakali.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike