Srbin u Romi? Još malo i završena priča – Svilar se dogovorio sa Murinjom!

06.03.2022

16:09

0

Autor: 24sedam

Potencijalni reprezentativac „orlova“ nadomak Rima

Srbin u Romi? Još malo i završena priča – Svilar se dogovorio sa Murinjom!
20211009npSvilarMi4 - Copyright MN Press

Pre dva dana poznati italijanski „insajder“ Fabricio Romano objavio je da bi Romu u predstojećem letnjem prelaznom roku mogao da pojača Srbin, mladi golman Mile Svilar.

Romano je tada napisao da su dve strane u poodmaklim pregovorima, a u nedelju donosi novu informaciju – Srbina od dresa „vučice“ dele detalji.

- Roma radi na potpisu Mileta Svilara u narednim danima. Usmeni dogovor je već postignut sa srpskim golmanom, da dođe kao slobodan igrač. Samo je pitanje dogovora sa Benfikom oko modela rastanka i potom će Svilar biti spreman za potpis sa Romom – objvio je Romano u nedelju poslepodne.

Podsetimo, Murinjo odavno prati i želi Svilara. Hvalio ga je i hrabrio još dok je bio u Mančester junajtedu, kada je ovaj postao najmlađi golman u Ligi šampiona.

Mile je sin legendarnog golmana Ratka Svilara. Rođen je u Belgiji, imao je pravo nastupa i za tamošnju reprezentaciju, ali se 2021. godine opredelio za Srbiju. Debitovao je u pobedi protiv Katara u prijateljskom meču, kada je odigrao 45 minuta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike