Murinju se ostvaruje stara i velika želja: Mladi Srbin stiže u Romu, Portugalac ga hvalio još u Junajtedu

04.03.2022

11:52

0

Odbrana je rak-rana Rome ove sezone

Murinju se ostvaruje stara i velika želja: Mladi Srbin stiže u Romu, Portugalac ga hvalio još u Junajtedu
20211113mmTrening20 - Copyright MN Press

Nije baš idealna situacija u Romi trenutno, zaostaje šest bodova za mestima koja vode u Ligu šampiona. Doduše, ekipa je u seriji od pet mečeva bez poraza, od čega ima dve pobede i tri remija.

"Vučica" je blizu Lige Evrope, Liga šampiona nije nedostižna, ali jasno je da je jedan od najvećih problema tima – odbrana. Roma je u 27 kola primila 34 gola.

Roma tu želi da se pojača, a prva žrtva bi mogao da bude Rui Patrisio. Žoze Murinjo je već naciljao metu, a to je mladi srpski golman – Mile Svilar!

Kako javlja "transfer guru" Fabricio Romano, pregovori su već poodmakli.

- Roma je u poodmaklim pregovorima da dovede Mileta Svilara iz Benfike. Lični uslovi su skoro sasvim ugovoreni. Ugovor mu ističe u junu, a Roma sada pregovara sa Benfikom oko obeštećenja – naveo je Romano.

 

 

Murinjo odavno prati i želi Svilara. Hvalio ga je i hrabrio još dok je bio u Mančester junajtedu, kada je ovaj postao najmlađi golman u Ligi šampiona.

Mile je sin legendarnog golmana Ratka Svilara. Rođen je u Belgiji, imao je pravo nastupa i za tamošnju reprezentaciju, ali se 2021. godine opredelio za Srbiju. Debitovao je u pobedi protiv Katara u prijateljskom meču, kada je odigrao 45 minuta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike