Italija bruji o Murinjovom potezu! Dobio crveni u sudijskoj nadoknadi, a onda napravio još jedan potez za pamćenje (VIDEO)

20.02.2022

07:41

0

Autor: 24sedam

Roma uspela da stigne zaostatak od dva gola

Italija bruji o Murinjovom potezu! Dobio crveni u sudijskoj nadoknadi, a onda napravio još jedan potez za pamćenje (VIDEO)
Žoze Murinjo - Copyright Tanjug/Alfredo Falcone/LaPresse via AP

Roma i Verona su odigrale nerešeno u utakmici 26. kola Serije A, a rezultat je bio 2:2. Poveli su gosti za koje su igrali Darko Lazović i Ivan Ilić, a "vučica" je uspela da izjednači u drugom poluvremenu. Ekipu Žozea Murinja spasili su Kristijan Volpato i Edoardo Bove koji su meč počeli na klupi.

Inače, temperamentni Portugalac je tokom većeg dela meča protestovao zbog sudijskih odluka. U jednom trenutku je gestikulirao ka sudiji, "optuživši" ga da neko zove. Inače, to je samo nastavak "kampanje" koju "Posebni" vodi ove sezone. Često je trvrdio da je Roma u lošijem položaju u odnosu na ostale (moćnije) timove.

U prvom minutu sudijske nadoknade mu je sudija Paireto pokazao crveni karton.

Ali posle toga je napravio još jedan potez o kojem se priča u Italiji. Pre nego što je napustio teren insistirao je da zagrli trenera Verone Igora Tudora.

Posle ovog meča, Roma je na sedmom mestu na tabeli Serije A.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike