Goreće Firenca zbog Srba! Juventus na leto uzima i drugog Orla?

04.03.2022

20:16

0

Autor: 24sedam

Nikola Milenković bi ponovo mogao u isti dres kao i Dušan Vlahović

Goreće Firenca zbog Srba! Juventus na leto uzima i drugog Orla?
profimedia-0666136730 - Copyright Profimedia

Još se u Fiorentini nisu oporavili od šoka zbog prelaska Dušana Vlahovića u Juventus, a na leto bi vrlo lako mogli da se nađu u identičnoj situaciji. Jer, kada te pozove „stara dama“ teško možeš da kažeš ne, tako da je jedino pitanje da li će na adresu Nikole Milenkovića stići pozivno pismo iz Torina.

A, ako je verovati italijanskim medijima, neće biti nikakvo iznenađenje ukoliko se to i dogodi.

Burno je u januaru bilo na relaciji Torino-Firenca. Juve je, po ko zna koji put, „zario nož u srce“ svakog navijača Fiorentine tako što je odveo najboljeg igrača „viole“ u tom trenutku. Preko Roberta Bađa do Dušana Vlahovića stvarala se ogromna netrpeljivost između dva kluba, koji bi na leto mogli ponovo da se nađu za pregovaračkim stolom i još jednom zbog reprezentativca Srbije.

„TutoMerkatoVeb“ je plasirao informaciju da su u red za potpis mladog štopera stali italijanski velikani Milan i Juventus, ali verovatno nema dileme kom „carstvu“ će se privoleti nekadašnji fudbaler Partizana ukoliko bude u prilici da bira.

Dušan Vlahović je u eksprenom roku kupio crno-beli deo Torina i utabao sigurnu stazu doskorašnjem saigraču da pođe njegovim stopama, a ništa protiv ne bi imali ni navijači Juvea.

Portal „Kalčomerkato“ je nadavno pokrenuo anketu s pitanjem upućenom navijačima Juventusa: Koja je najbolja kupovina iz Fiorentine za leto, posle Dušana Vlahovića?

Tifozi „bjankonera“ nisu imali dilemu. Čak 50 odsto glasalo je za Milenkovića, kojem ugovor sa „violom“ ističe na leto 2023. godine, zbog čega je predstojeći prelazni rok poslednja prilika „ljubičastima“ da izvuku pristojno obeštećenje, ukoliko ga u međuvremenu ne ubede da produži saradnju, što u ovom momentu deluje kao naučna fantastika.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike