Daju mu 200 miliona za dve godine, a on mirno kaže NE! Mbape će Arape dovesti do ludila!

02.03.2022

17:34

0

Autor: 24sedam

„Marka“ piše da u Realu mirno čekaju Francuza

Daju mu 200 miliona za dve godine, a on mirno kaže NE! Mbape će Arape dovesti do ludila!
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Parizom je u utorak bombastično odjeknula super ponuda koju je PSŽ spremio za Kilijana Mbapea. Na prvi pogled onoga što bi trebalo da se nađe na papiru većina bi pomislila da bi samo lud čovek mogao da kaže ne, ali izgleda da se francuski superstar sprema upravo na taj korak.

Prema saznanjima španske „Marke“, apsolutno ništa se nije promenilo u želji Mbapea da na leto zaduži opremu „kraljevskog kluba“, čiji čelnici, navodno, potpuno mirno čekaju trenutak kada će ozvaničiti već postignut dogovor sa projektovanim naslednikom Lea Mesija i Kristijana Ronalda na vrhu liste najboljih fudbalera na planeti.

Ugledni madridski list piše da su pritisci PSŽ-a na Mbapea, njegovu porodicu i okruženje iz dana u dan veći, ali da mladi napadač već godinu dana uspešno odoleva svim napadima, rešen da ostvari ono što mu je rukovodstvo „svetaca“ uskratilo prošlog leta, kada je bio nadomak prelaska na „Santijago Bernabeu“.

„Marka“ piše da je tokom ručka predstavnika PSŽ-a i Reala, pre prvog meča osmine finala Lige šampiona, bilo jasno da vlasnik „svetaca“ Naser Al Kelaifi teško može da „svari“ ideju da izađe kao gubitnik u trci za Mbapeov potpis.

Zbog toga čelnici francuskog velikana, navodi dalje madridski list, poslednjih dana vrše ogroman pritisak i „razbacuju se“ milionima evra, jer su svesni da će posle revanša sa „kraljevskim klubom“ biti stavljeni pred svršen čin, pogotovo jer se spekuliše kako će Kilijan na „Berbabeuu“ biti dočekan gotovo kao heroj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike