Vlahović stiže u Firencu! Svi dobro znamo da mu navijači "Viole" nisu oprostili "izdaju", da li će biti novih strašnih uvreda?

01.03.2022

17:44

0

Autor: 24sedam

Svojevremeno ga je obezbeđivala i policija

Vlahović stiže u Firencu! Svi dobro znamo da mu navijači "Viole" nisu oprostili "izdaju", da li će biti novih strašnih uvreda?
dusan vlahovic 2 - Copyright Profimedia

Fiorentina će sutra u polufinalu Kupa Italije dočekati Juventus, a centralna figura svakako će da bude Dušan Vlahović. Prelazak reprezentativca Srbije iz Firence u Torino izazvao je mnogo bure. Navijači su vređali Vlahovića, čak ga je i policija obezbeđivala dok nije promenio grad.

Baš zbog toga, uprava "Viole" je apelovala na navijače da ne vređaju Srbina. Doduše, nije imenovala Vlahovića, ali je jasno na koga se misli.

- Fiorentina se zahvaljuje navijačima koji će biti na tribinama našeg stadiona tokom sutrašnjeg duela protiv Juventusa. Ovom prilikom molimo navijače da podrže tim strašću, srcem i smislom za humor. Ali ne idite dalje od toga. Izbegavajte rasistička skandiranja i diskrminaciju koja nije u kulturi i istoriji našeg kluba - piše u saopštenju Fiorentine.

Vlahović se odlično snašao u novom klubu i nema sumnje da će biti jedan od glavnih aduta gostiju iz Torina. Ali ako kojim slučajem da gol, ostaje da se vidi kakva će biti reakcija publike koja ga je doskora obožavala.

U drugom polufinalu igraće Inter i Milan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike