Puklo je, tutnji Evropa! Mbape je Realov!!! Jović može da počne sa pakovanjem za selidbu

03.01.2022

10:05

0

Autor: 24sedam

Španci ubedili Francuza da potpiše, kreću u napad na Halanda

Puklo je, tutnji Evropa! Mbape je Realov!!! Jović može da počne sa pakovanjem za selidbu
profimedia-0647699179 - Copyright Profimedia

Izgleda je gotovo, Evropa je na nogama!

Francuski fudbalski internacionalac Kilijan Mbape novi je član madridskog Reala! Ne u ovom trenutku, ali samo što nije stavio potpis na ugovor.

Novinar televizije El Čiringito Đosep Pedrerol ekskluzivno je objavio da je Mbape pristao na dolazak u Madrid. Radi se o čoveku koji u najvećem broju slučajeva ima pouzdane informacije, ali ipak treba ostaviti malo rezerve.

Profimedia
 

Real će posle potpisa Mbapea svim silama krenuti i po Erlinga Halanda kako bi stvorio ubitačan napad za mnogo godina. To praktično znači da srpski internacionalac Luka Jović može da počne sa pakovanjem, jer pored pomenute dvojice neće imati nikakvu šansu u Realu.

Zanimljivo je da je Mbape pre samo nekoliko dana izjavio da neće napustiti klub, ali se to može protumačiti kao dobra taktika u pregovorima sa "kraljevskim klubom".

Real je još letos nudio ogromnih 160 miliona evra za Mbapea, u PSŽ su tražili 200 i na kraju do dogovora nije došlo. Ako se sada obistini odlazak Kilijana, a po ugovoru može da ode bez obeštećenja, onda su čelnici Pariza napravili ozbiljan kiks i ostali bez velike količine novca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike