Francuz otvorio dušu: Najavio sam na vreme odlazak da mi ne kažu da sam lopov

04.10.2021

12:45

0

Mbape ostaje dosledan želji da ode iz PSŽ

Francuz otvorio dušu: Najavio sam na vreme odlazak da mi ne kažu da sam lopov
Copyright Profimedia.rs

Goistujući u emisiji kod bivšeg fudbalera Monaka Žeroma Rotena, zvezda PSŽ Kilijan Mbape najavio je svoj odlazak iz Pariza na kraju sezone. Razgovor dvojice asova bio je iznenađujuće otvoren i obuhvatio je sve teme koje zanimaju fudbalske navijače u Francuskoj. Kompletan sadržaj intervjua biće objavljen u utorak u 18.00 na Radio Monte Karlu.

 - Tražio sam da odem, jer od trenutka kada nisam hteo da produžim ugovor, želeo sam da klub ima obeštećenje kako bi dobio kvalitetnu nadoknadu To je klub koji mi je doneo mnogo, uvek sam bio srećan ovde. Četiri godine sam ovde, i još uvek sam srećan. Najavio sam to dovoljno rano da se klub može pripremiti. Želeo sam da svi izađu zadovoljni, da pružimo jedni drugima ruku, da sklopim dobar posao, i to sam poštovao. Rekao sam, ako ne želite da odem, ostaću onda - priča Mbape.

Mnogo je priča objavljeno o pregovorima Mbpaea sa upravom pariskih svetaca oko produženja ugovora, ali to izgleda nije odgovaralo istini:

Printscreen/YouTube
 

 - Ljudi su govorili da sam odbio šest ili sedam ponuda za produžetak, da ne želim više da razgovaram sa direktorom Leonardom, to apsolutno nije tačno. Rečeno mi je "Kilijan, sada razgovaraš sa predsednikom" - rekao je Mbape, pre nego što ga je Roten prekinuo upadicom:

 - Zato što Leonardo nije uspeo da pronađe rešenje, možda je to razlog zašto ... 

 - Nije na meni da sudim, ali moj stav je bio jasan. Rekao sam da želim da odem i to sam rekao prilično rano. Ja, lično, nisam nikad voleo situacije u stilu "da, on je otišao iz kluba poslednje nedelje avgusta, jer je lopov". Rekao sam krajem jula da želim da odem - objasnio je Mbape.

On će u nastavku intervjua objasniti svoj stav prema dolasku Lea Mesija u PSŽ, o pričama da je arogantan, o događajima u nacionalnom timu Francuske i još mnogo toga o čemu su pričali Roten i Mbape u dvosatnom razgovoru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike