Zvezdino dete na treningu Milana – pitanje je dana! Lazetić se vraća u konkurenciju za tim, debi bi mogao da bude kao iz snova!

23.02.2022

18:14

0

Autor: 24sedam

Mladi srpski napadač sve bliži povratku u rad sa ekipom

Zvezdino dete na treningu Milana – pitanje je dana! Lazetić se vraća u konkurenciju za tim, debi bi mogao da bude kao iz snova!
Marko Lazetić - Copyright Profimedia/Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images

Uoči duela sa Salernitanom (2:2) prošlog vikenda trener Milana Stefano Pioli najavio je da bi mladi srpski napadač Marko Lazetić uskoro mogao da se priključi radu sa ostatkom tima.

- Vratio je kondiciju, potrebno mu je još prilagođenog rada… Mislim da bi za sedam do 10 dana mogao da se priključi grupi – kazao je tada Pioli.

Podsetimo, Zvezdino dete stiglo je na „San Siro“ tokom januarskog prelaznog roka, ali još čeka na priliku da milanskoj publici pokaže zbog čega su „rosoneri“ za njega izdvojili četiri miliona evra. Prethodnih dana mladi Srbin radio je odvojeno od ekipe kako bi što pre podigao formu i dostigao željeni nivo.

„Tutosport“ piše da bi Lazetić uskoro mogao da se nađe u konkurenciji za tim Stefana Piolija. U utorak je odradio personalizovani trening i sve je bliži tome da se vrati radu sa ekipom, što bi trebalo da bude pitanje dana.

Isti izvor navodi da bi Lazetić mogao ponovo da se nađe u konkurenciji za tim, ujedno i debi u dresu milanskog velikana, za prvi meč polufinala Kupa protiv Intera 1. marta ili za susret sa Napolijem koji se igra pet dana kasnije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike