Lazetić predstavljen, Milan se pohvalio, ugovor potpisan na pet godina, odabrao je i broj!

27.01.2022

15:37

0

On je novi napadač "rosonera"

Lazetić predstavljen, Milan se pohvalio, ugovor potpisan na pet godina, odabrao je i broj!
lazetić - Copyright Instagram/acmilan

Marko Lazetić je napustio Crvenu zvezdu, pošto je potpisao ugovor sa Milanom. Ranije smo vam pisali o detaljima ugovora 18-godišnjeg napadača, a sada su ga predstavili "rosoneri".

On je potpisao petogodišnji ugovor i zadužio broj 22.

- AC Milan objavljuje da je Marko Latezić došao u "rosonere" iz Crvene zvezde. Srpski napadač je potpisao ugovor do 30. juna 2026. Rođen je u Beogradu 22. januara 2004. i sazreo je u omladinskim kategorijama Crvene zvezde, a za prvi tim je debitovao novembra 2020. Tada je pozajmljen Grafičaru, za koji je odigrao 14 utakmica i postigao četiri gola. Letos se vratio u Crvenu zvezdu, a ove sezone je dao jedan gol u 16 mečeva – objavio je Milan.

Lazetić je u timu Stefana Piolija praktično biti zamena za Pjetra Pelegrija, koji je takođe danas okončao pozajmicu iz Monaka da bi otišao u Torino.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

Inače, na promociji u Milanu je bio i Markov stric Nikola Lazetić, koji je u Italiji igrao za Đenovu, Livorno, Torino, kao i brojne druge klubove. On se tamo slikao sa Paolom Maldinijem, verovatno najvećom legendom kluba, koji sada obavlja funkciju sportskog direktora. 

Privatna arhiva
 

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike