Delije, tim, pojačanja... Ivanić nabrojao Zvezdine adute u derbiju sa Partizanom

23.02.2022

16:09

0

Autor: 24sedam

Razlika je pet bodova u korist crno-belih

Delije, tim, pojačanja... Ivanić nabrojao Zvezdine adute u derbiju sa Partizanom
20210919mmUrosev03 - Copyright MN Press

Nedelja je dan za novi, večiti fudbalski derbi. U utakmicu na stadionu "Rajko Mitić", Crvena zvezda ulazi sa pet bodova manje u odnosu na vodeći Partizan. Utakmica je važna, zaostatak priličan, a optimizam u Ljutice Bogdana postoji.

Mirko Ivanić veruje u pobedu...

- Zacrtali smo da nam svaka utakmica do kraja šampionata predstavlja finale, pa samim tim i večiti derbi spada pod najbitniju utakmicu. Trenutno smo u zaostatku od pet bodova, ali je ta razlika realno dostižna. Maksimalno smo fokusirani na svaki naredni duel koji nas očekuje. Videli ste protiv Proletera koliko nam je značio pogodak Pavkova, jer samo mi znamo koliko dajemo sve od sebe na svakoj utakmici i treningu kako bi uspeli da odbranimo duplu krunu. Idemo našim putem, vredno i predano radimo i spremamo se za večiti derbi.

Bez obzira na to fokusirani smo samo na nas, imamo jako kvalitetan tim, pojačanja su se odlično uklopila u sistem rada i optimisti smo pred nedelju - rekao je za klupski sajt Ivanić, svestan koliko će pomoć sa tribina značiti.

- Igramo na našem stadionu što je predstavlja prednost, s obzirom da će biti veliki broj naših navijača. Već sam pročitao da je prodato preko 20.000 ulaznica, a ostalo je još pet dana do utakmice. Verujemo da će atmosfera biti odlična, jer se derbi prethodne sezone igrao bez publike na našem najvećem stadionu i pretpostavljamo da su se navijači "uželeli" večitog derbija na Marakani.

Prethodne sezone sam bio strelac na 164. večitom derbiju kada nije bilo publike da zajedno proslavimo. Nije bitno ko će postići gol u nedelju, isključivo je važna pobeda, dođite da je izborimo zajedno - zaključio je Ivanić.

Ishod ovog meča biće ključan u borbi za šampionski tron.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike