Derbi će se gledati i u Lionu! Partizanov Pantić i Zvezdin Nikolić komšije u francuskoj klinici

23.02.2022

07:48

0

Autor: 24sedam

Dva fudbalera večitih rivala operisana na istom mestu

Derbi će se gledati i u Lionu! Partizanov Pantić i Zvezdin Nikolić komšije u francuskoj klinici
pantic - Copyright Instagram printscreen

Derbi će se gledati i na klinici u Lionu. Dvojica opersainih fudbalera Partizana i Crvene zvzde, vezni igrači Danilo Pantić i Veljko Nikolić, završili su sa svojim problemima na francuskoj ortopedskoj klinici "Hospital Jean Mermoz“ i sada će biti u prilici da na miru iz svojih kreveta prate naredni derbi njihovih timova na stadionu "Rajko Mitić" , u nedelju u 18.00 (RTS1, Arena Sport Premium 1).

Danilo Pantić je operisao povredu ukršenih ligamenata kolena kod doktora Bertranda Sonnery-Cotteta u ponedeljak, dok je istog dana na istom mestu Veljko Nikolić bio podvrgnut hirurškom zahvatu na zglobu zbog kojoeg već duže vreme nije mogao da igra za crveno-bele.

Dvojica fudbalera su već stali na noge i uz pomoć štaka su napravili prve korake u hodnicima, ali oporavak će u oba slučaja potrajati duže. Za Nikolića se veruje da će biti spreman za treninge u junu, dok će kod Pantića između juna i septembra doktori odlučivati o njegovom uključivanju u normalan rad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_vn10_

 

Važno je da će dane u Francuskoj provesti zajedno i da će jedan drugom biti podrška, a derbi ne treba da bude prepreka njihovom druženju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike