Paunoviću baš teško pao razlaz sa Redingom! Nikada nisam mislio da je to fer!

19.02.2022

19:06

0

Autor: 24sedam

Srpski strateg, ipak, svestan situacije

Paunoviću baš teško pao razlaz sa Redingom! Nikada nisam mislio da je to fer!
profimedia-0657675004 - Copyright Profimedia

Posle sezone iz snova, košmar koji je završen prevremenim prekidom saradnje.

Od subote uveče Veljko Paunović nije više menadžer Redinga. Iako je večeras na gostovanju pobedio Preston (3:2) i upisao prva tri boda posle 12 uzastopnih mečeva bez trijumfa, srpski strateg je od kluba sa „Madejski stadiona“ dobio zahvalnicu za sve urađeno u jednoipogodišnjem mandatu.

- Rastanak je bio dogovoren pre ove utakmice. Jednostavno, došlo je do tačke kada je to bilo najbolje za klub. Svestan sam stvari koje se dešavaju i negativnosti koje su me okruživale u poslednje vreme – kazao je posle meča u Prestonu Paunović.

Podsetimo, nedavno su i navijači Redinga javno protestvovali protiv srpskog stručnjaka, koji je do skoro bio jedan od većih miljenika iste te publike.

- Nikada nisam mislio da je to fer, ali u ovom trenutku mislim da to nije potrebno timu. Potpuno sa nesebičan u ovoj odluci. Želim ekipi samo najbolje, to je sve. Želim najbolje i klubu jer zaista poštujem priliku i vreme koje sam ovde proveo - rekao je selektor zlatnih "orlića" sa Mundijalita na Novom Zelandu i dodao:

- Zbog toga sam želeo da dam sve od sebe za Reding. Očekujem da će se sada svi uskladiti sa novim menadžerom, podržati tim i uraditi ono što je potrebno. Dosad smo podneli ogromne žrtve i smatram da se to mora isplatiti i pretvoriti u spas ove sezone – istakao je Veljko Paunović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike