Da li su Paunoviću odbrojani dani u Redingu? Ako je ovo tačno, izgleda da jesu!

14.02.2022

15:29

0

Autor: 24sedam

Srpski strateg u sve nezavidnijoj situaciji

Da li su Paunoviću odbrojani dani u Redingu? Ako je ovo tačno, izgleda da jesu!
Veljko Paunović - Copyright Profimedia

Srpski trener Veljko Paunović nalazi se na izlaznim vratima Redinga. Barem tako pišu pojedini ostrvski mediji, prema čiji saznanjima rukovodstvo kluba već traže njegovog naslednika.

Paunović je Reding preuzeo u leto 2020. godine i prošle sezone se gotovo do kraja šampionata borio za mesto u doigravanju za plasman u Premijer ligu. Na kraju nije uspeo, ali svi su se nadali da bi u tekućoj sezoni ekipa pod komandom srpskog stratega mogla da se ozbiljnije umeša u borbu za plasman u elitni rang engleskog fudbala.

Nažalost, promocija u Premijer ligu veoma brzo je postala san sa navijače Redinga, koji sada strepe i za opstanak u Čempionšipu.

Njihovi mezimci vezali su sedam poraza u šampionatu (plus jedan u FA Kupu), zbog čega su pre utakmice Koventrijem minulog vikenda (2:3) ispred stadiona organizovali proteste u kojima su zahtevali da Srbin što pre napusti klupu.

- Ako se nešto desi, desiće se. Moramo da pokušamo da se sklonimo od negativnosti i svega što se dešava oko nas. Moja je odgovornost i veoma mi je žao što sam u jednom trenutku dozvolio da se neke stvari dogode i izazovu toliko frustracija, ali razumem to… Znam šta je fudbal i nastaviću da tražim rešenje da se stvari poprave, što je u ovom trenutku najvažnije za tim. Ali, u tom slučaju potrebni su mi svi na istoj strani – kazao je posle poraza od Koventrija Veljko Paunović.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike