Paunović i Reding – KRAJ! Pobeda nije sačuvala Srbina!

19.02.2022

18:30

0

Autor: 24sedam

Srpski trener ostao bez posla

Paunović i Reding – KRAJ! Pobeda nije sačuvala Srbina!
Veljko Paunović - Copyright Profimedia

Posle godinu i po dana saradnje rastali su se Veljko Paunović i Reding. Iako je u subotu savladao na gostovanju Preston (3:2), srpski strateg ostao je bez posla u klubu kojeg je prošle sezone doveo nadomak borbe za plasman u Premijer ligu.

Dugo već traju spekulacije o rastanku Paunovića i Redinga. Jednostavno, ekipa srpskog stratega u ovoj sezoni nije uspela da ostvari ni približno dobre rezultate kao u prošloj takmičarskoj godini u kojoj su u poslednjim kolima ostali bez mesta u plej-ofu za elitno ostrvsko takmičenje.

Nadali su se na "Madejski" stadionu da bi ove sezone pod Paunovićem mogli da se ravnopravno uključe u borbu za vrh Čempionšipa, ali su umesto toga dobili strepnju za opstanak u, po mnogima, najzahtevnijoj fudbalskoj ligi u Evropi.

Čak 12 uzastopnih utakmica Reding je bio bez pobeda što ga je dovelo nadomak zone ispadanja. Alarm je odavno zvonio u klubu, čiji su čelnici, možda i neočekivano dugo za prilike modernog fudbala, čekale Paunovića da stvari pokrene sa mrtve tačke.

Ni trener zlatnih "orlića" sa Mundijalita na Novom Zelandu nije odustao bez borbe. Do poslednjeg dana Paunović je veorvao da može da preokrene stvari u ekipi, a kada je konačno u tome i uspeo rukovodstvo Redinga je izgubilo strpljenje. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike