Proleter čeka Zvezdu, odstupanja nema! Posle toga, oglasio se i prvak Srbije

18.02.2022

18:06

0

Autor: 24sedam

Oba tima pobedila u prethodnom kolu

Proleter čeka Zvezdu, odstupanja nema! Posle toga, oglasio se i prvak Srbije
20210228mmKatai04 - Copyright MN Press

Fudbaleri Proletera će u nedelju dočekati Crvenu zvezdu u utakmici Superlige. Ekipa Dušana Bajića u meč u Novom Sadu ulazi sa optimizmom i sa spremnim planom.

- Svaka utakmica u sebi nosi jednaku važnost, s tim da kada igramo sa Zvezdom, pobuđuje još veću. Nećemo odstupati od našeg principa igre, odnosno nećemo igrati zatvoreno, bez obzira što je to Crvena zvezda.

Sigurno da moramo da budemo u kontroli, kada oni nametnu neke svoje stvari u igri, da znamo da odgovorimo na to. Probaćemo da kroz naš model i princip igre dođemo do rezultata. Znam da neće biti lako, ali spremni smo da se nametnemo - kazao je Bajić.

Početak utakmice je zakazan za 13 časova ( TV Arena sport - Premijum 1), a uoči duela oglasila se i Crvena zvezda. I to informacijom o ulaznicama. Navijači će moći da ih kupe u subotu od 11 do 17 sati na blagajnama stadiona "Rajko Mitić". Cena je 500 dinara.  

U prethodnom meču bilo je 3:0, a golove su dali Seku Sanogo i Aleksandar Katai (dva). U prethodnom kolu, oba tima su pobedila. Novosađani na gostovanju Radničkom u Kragujevcu sa 1:0, dok je ekipa Dejana Stankovića kod kuće bila bolja od Čukaričkog sa 3:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike