Štulić jasan i glasan posle haosa na "Marakani": Nikoga nisam uvredio i ništa loše nisam uradio! (FOTO/VIDEO)

17.02.2022

17:14

0

Dobio je žuti karton, protivnici ga jurili po terenu, mladi igrač Radničkog kaže da nije kriv ni za šta

Štulić jasan i glasan posle haosa na "Marakani": Nikoga nisam uvredio i ništa loše nisam uradio! (FOTO/VIDEO)
zvezdaradnicki78 - Copyright MN Press

Nikola Štulić bio je jedna od centralnih figura utakmice Kupa Srbije, između Crvene zvezde i Radničkog. Utakmica je rešena posle izvođenja penala, a jedan od uspešnih bio je i napadač niškog tima. "Panenka" je uspešno izvedena, ali je posle toga usledio haos na terenu stadiona "Rajko Mitić".

Proslava gola, gestikulacijom ka severnoj tribini bila je inicijalna kapisla za jurnjavu po terenu, kada je maltene cela klupa domaćeg tima počela da ga juri.

- Odlično se osećam, imali smo trening - kazao je nekadašnji fudbaler Partizana na početku razgovora za 24sedam.

- Srećan sam zbog gola koji sam dao, atraktivan je bio. Odlučio sam da tako šutnem i drago mi je što je uspelo, ali žalim što nismo prošli dalje. Odigrali smo dobro, bili kompaktni, disciplinovani. Imali smo i šanse iz kontre, ali nismo ih iskoristili. Na kraju smo došli do penala, ali nismo uspeli.

Način izvođenja je bio prilično rizičan, s obzirom da je ulog bio veliki, a to je prolaz među osam najboljih?

- Nisam mnogo razmišljao. Odlučio sam da bude tako. Pogodio sam, i nisam razmišljao šta bi bilo da nisam uspeo. Osetio sam da mogu i bocnuo loptu.

Da li vam je trener Radoslav Batak rekao nešto, pošto oni baš i ne vole da se tako izvode penali?

- Naravno da ne vole takve poteze, ali još više ne vole kada lopta ne uđe. Nije mi trener ništa rekao, pošto mi u Kupu Srbije nismo imali nikakve ambicije jer smo koncentrisani na prvenstvo. Tu su naši ciljevi, ali nam je svima žao jer smo došli do penal serije, a nismo prošli.

Šta se desilo posle gola, pošto je vaše radovanje shvaćeno kao provokacija?

- Nikoga nisam hteo da uvredim i smatram da ništa loše i ružno nisam uradio. Nisam ušao u sukob sa bilo kojim igračem ili navijačima Zvezde. Jednostavno, volim tako da se radujem, a posebno kada postignem atraktivan gol. Ali, ponavljam nisam uradio ništa provokativno.

U toj gužvi, zagrlio vas je i trener Zvezde Dejan Stanković. Šta vam je rekao?

- Rekao mi je da mi ne treba takva etiketa, da to ne treba da radim, posebno na njihovom stadionu. Da se ne pravi problem bezveze, ali mi je i čestitao na golu. Dodao je i da se pazim i da mislim na sebe, da ne pravim gluposti... Odveo me je i do tunela da mi neko ne bi dobacio nešto, da ne bi došlo do nekog novog konflikta.

Da li ste dobijali poruke navijača, sadašnjeg ili bivšeg kluba?

- Dobio sam dosta poruka, ali ih nisam sve pročitao. Bilo ih je i od navijača Radničkog, ali i Partizanovih. Ipak, ne razmišljam mnogo o tome, da li neko misli da sam dobro ili loše postupio. Profesionalac sam, šutnuo kako sam šutnuo, proslavio... Nastavljam dalje, i već sam se okrenuo novoj utakmici u nedelju, protiv Voždovca - zaključio je Štulić koji je dobio i dva žuta kartona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike