Barselona, Napoli, Olimpijakos, ali i Partizan: U Zvezdi bi lagali da kažu da već ne razmišljaju o "večitom derbiju"

17.02.2022

17:44

0

Autor: 24sedam

Dueli osmine finala Lige Evrope zakazani za mart

Barselona, Napoli, Olimpijakos, ali i Partizan: U Zvezdi bi lagali da kažu da već ne razmišljaju o "večitom derbiju"
zvezdaradnicki47 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, ali pred njima su nove obaveze. Za vikend će igrati protiv Proletera, a onda ih čeka i 166. "Večiti derbi" sa Partizanom.

Ali, u Ljutice Bogdana razmišljaju i o protivniku u osmini finala Lige Evrope. Ovog i narednog četvrtka biće odigrani mečevi posle kojih će se znati ko će među 16 najboljih.

- Čekaju nas moćne ekipe, na primer Napoli - Barselona i tu niko ne zna šta će da bude. Onda, Atalanta - Olimpijakos i tu malu prednost dajem Italijanima. Videćemo, ko god da dođe biće jak rival, ali prvo razmišljamo o Proleteru, pa o derbiju - kazao je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković, a zatim dodao da se već razmišlja o duelu sa Partizanom, koji je zakazan za 27. februar.

- Cilj je bio da ove tri utakmice prođu na pozitivan način i da se spremimo za derbi. Lagao bih kada bih rekao da ne razmišljam o tome. Protiv Čukaričkog je bilo dobro prvo poluvreme, a onda smo imali pad od nekih dvadesetak minuta. Mislim da je sve to bilo do energije, prva utakmica, pritisak, adaptacija... Već u utakmici sa Radničkim je je ritam bio drugačiji, siguran sam da će iz meča u meč sve biti jače i jače, baš onako kako smo planirali - zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike