Stanković nakon bure na Marakani, Štulića uveo u tunel: Može sin da mi bude!

16.02.2022

19:05

0

Bilo je ovo zanimljivo veče na stadionu "Rajko Mitić"

Stanković nakon bure na Marakani, Štulića uveo u tunel: Može sin da mi bude!
0MET5963 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su nakon penala izborili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Na Marakani su bili bolji od niškog Radničkog sa 3:2, dok u regularnom delu nije bilo golova.

Sjajan je večeras bio mladi golman Nišlija, Filip Dujmović, ali je igrač meča ipak iskusniji golman, Milan Borjan, koji je ključnim odbrana u penal seriji doneo prolazak dalje.

Nakon meča, tokom razgovora sa medijima, Stanković je prvo govorio o situaciji sa Nikolom Štulićem, koji je nakon penala "utišao" Zvezdin sever, pa je nastala pometnja na terenu. Nakon koškanja, Nikola se izvinio, a trener crveno-belih ga je zagrlio.

- On je mlad momak i ne treba mu zameriti. Zna i on sam da je pogrešio. Ponele su ga emocije. Pogrešan potez, na pogrešnom mestu, prema pogrešnim navijačima. Nema potrebe za time, ali uvek se može oprostiti ako je neko mlad i ako nauči iz ovog gesta da ide ka boljem i da čuva sebe, da misli samo o fudbalu - kazao je Stanković, pa dodao:

- Mislim da je normanlo što se pojaviš i zagrliš momka, izvedeš ga, jer što sam video, može sin da mi bude. Video sam i da se uplašio i da mu je bilo krivo i to je najmanje što sam mogao da uradim, da ga ispratim do tunela. 

Našto pre toga, kada je izašao pred kamere Arene sport, Stankoviću, je dok je slušao pitanje neko nešto dobacio. On se okrenuo ka njemu, uz pitanje: ''Meni kažeš?!''

Usledila je neprijatna tišina, a Stanković je potom nastavio kao da se ništa nije dogodilo.

- Videli ste i sami, mnogo propuštenih šansi, do kraja smo ih i stvarali, nismo pali. Nismo pali, svi u 16 su bili, da smo otvorili utakmicu, ko zna kako bi to išlo. Izabrali smo teži put, izgleda da će sve biti teško, tako da se spremamo za to - kazao je Stanković.

Trener Radničkog Radoslav Batak je već stavio tačku na ovaj meč i okreće se prvenstvu.

- Naučili smo da treba da vežbamo penale, ali ja sam već zabortavio ovu utakmicu, nova je već u nedelju, svaka utakmica će nam biti jako teška i maltene odlučujuća - konstatovao je Batak.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike