Posle prolaza Zvezde i haosa na "Marakani", oglasio se i kapiten Borjan

17.02.2022

15:17

0

Autor: 24sedam

Pitanje četvrtfinaliste rešeno tek posle penala

Posle prolaza Zvezde i haosa na "Marakani", oglasio se i kapiten Borjan
0MET6641 - Copyright MN Press

Crvena zvezda je obezbedila plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Branilac trofeja je bio uspešniji od niškog Radničkog, posle izvođenja penala, pošto posle 90 minuta nije bilo golova.

Značajan doprinos dao je i golman Milan Borjan, odbranama u penal seriji.

- Čestitao bih mojim saigračima na prolazu u narednu rundu takmičenja, dokazali smo kakav karakter posedujemo, i da možemo da pobedimo i onda kada ne ide sve po planu. Iako je pritisak veliki, do kraja sezone moramo da damo maksimum, očekuje nas borba na tri fronta.

Osećamo podršku zvezdaške javnosti, kao i kluba koja nam mnogo znači. Zvezda je poslednjih nekoliko godina na mestu gde i pripada da bude, počastvovan sam što mogu da pružim svoj doprinos i budem predvodnik ovih momaka - kazao je Borjan za klupski sajt, uz osvrt na ključne odbrane, mada se o nekima od njih i polemisalo.  

- Imali smo dosta prilika, bez sumnje smo bili bolji tim tokom 90 minuta, ali smo ipak morali težim putem do četvrtfinala. Podrška navijača je mnogo značila, dali su mi vetar u leđa, i prezadovoljan sam svojim doprinosom u ovoj pobedi.

Odbranio sam četiri jedanaesterca, posle odbranjenog prvog penala sam dobio dodatno samopouzdanje, na kraju se sve dobro završilo, iako je bilo neizvesno. Navijači i mi smo verovali u pobedu tokom čitavog meča, što je možda i ključno u neizvesnim završnicama, ovakve pobede nas dodatno motivišu  za nastavak sezone - zaključio je Borjan o meču koji je imao burnu završnicu.

Ovog vikenda, crveno-bele očekuje gostovanje Proleteru, a onda i 166. "Večiti derbi".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike