Da li je Štulić zasluženo dobio karton? ANKETA

16.02.2022

19:31

1

Situacija sa Marakane će se prepričavati

Da li je Štulić zasluženo dobio karton? ANKETA
0MET6450 - Copyright MN Press

Večeras je na stadionu "Rajko Mitić" odigran duel osmine finala Kupa Srbije, a pored rezultata i plasmana Crvene zvezde u narednu rundu, duel je obeležila reakcija mladog napadača Radničkog iz Niša, Nikole Štulića.

Naime, u penal seriji, Štulić, koji je inače ponikao u Partizanu, je savladao Milana Borjana, za izjednačenje rezultata. 20-godišnji mladić je gestikulacijom rukom nakon pogotka, "utišao" Zvezdin sever, što se mnogima nije dopalo, pa je usledila gužva na terenu.

 

 

Prvi je odreagovao upravo Borjan, pa potom Aleksandar Dragović, a onda je govoto ceo tim crveno-belih vijao mladog napadača po terenu. 

Negde na sredini, strasti su se smirile, a glavni sudija meča je pokazao Štuliću drugi žuti karton. 

Nažalost, u Kupu Srbije nema VAR tehnologije, pa je nemoguće proceniti da li je ovakav epilog u finišu meča zapravo ispravan.

Naime, Štulić jeste prstom pokazao da ućutkuje, ali ta gestikulacija iako je provokacija, nije protivno pravilima igre.

 

 

Nakon toga, na terenu su se našli i igrači i zvaničnici domaćeg tima, te su vijali mladog napadača. Štulić je dobio žuti karton, koji mu je bio drugi na meču, ali recimo Borjan i Dragović, koji su i pokrenuli "juriš" nisu opomenuti. I dalje nije jasno koje pravilo je mladi napadač Nišlija prekršio.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike