Premijer liga ostaje bez jednog Srbina? Englezi otkrivaju - Matić tražio razgovor sa šefovima Mančester junajteda!

15.02.2022

15:45

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji reprezentativac „orlova“ želi da zna svoj status

Premijer liga ostaje bez jednog Srbina? Englezi otkrivaju - Matić tražio razgovor sa šefovima Mančester junajteda!
profimedia-0660675564 - Copyright Profimedia

Dani neizvesnosti su pred Nemanjom Matićem. Iskusni srpski vezista trenutno se nalazi „ni na nebu ni na zemlji“ u Mančester junajtedu, zbog čega je zatražio razgovor u što skorijem roku sa šefovima na „Old Trafordu“.

Podsetimo, nekadašnji srpski reprezentativac među „đavole“ je stigao 2017. godine za 40 miliona funti iz Čelsija, na poziv tadašnjeg menadžera Žoze Murinja.

Iako je godinama bio nezamenljiv član najboljih 11, u poslednje vreme Matić sve manje dobija priliku na terenu, a kako mu ugovor ističe na kraju sledeće sezone želi što pre da ima jasnu sliku oko svoje budućnosti.

Ostrvski mediji pišu da je upravo to razlog zbog kojeg je srpski vezista zatražio sastanak sa vodećim ljudima Junajteda, koji su, navodno, nameračili da tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka angažuju manevarskog igrača svetske klase.

Takav potez „đavola“ bi, bez obzira na to što će „Teatar snova“ na leto izvesno napustiti Pol Pogba, značajno smanjiti Srbinu prostor za igru, zbog čega se kao najbolje rešenje za sve smatra prodaja visokog veznog fudbalera.

Junajted sigurno ne bi voleo da sebi dopusti da još neko, poput Pogbe predstojećeg leta, kultni mančesterski stadion napusti bez centa obeštećenja, dok bi srpskom fudbaleru (33) naredni prelazni rok mogao da bude poslednja šansa za još jedan unosan ugovor u smiraj karijere.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike