Da, dobro ste čuli! Mančester junajted stiže u Srbiju, obećao Matić

21.01.2022

15:54

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji reprezentativac preuzeo brigu o Jedinstvu

Da, dobro ste čuli! Mančester junajted stiže u Srbiju, obećao Matić
Nemanja Matić i Hari Megvajer - Copyright Profimedia.rs

Nemanja Matić najavio je veliki fudbalski događaj. Igrač Mančester junajteda i nekadašnji reprezentativac Srbije, preuzeo je brigu o ubskom Jedinstvu, ali i najavio dolazak jedne od selekcija velikana sa "Old Traforda".

- Svima u FK Jedinstvo Ub želim srećan nastavak sezone. Zahvalio bih se momcima koji su napustili klub, jer su ostavili trag i prirasli za srca svima nama. Što se tiče pojačanja, mislim da smo doveli nekoliko kvalitetnih igrača i da smo sa njima zatvorili prelazni rok. Sada je na stručnom štabu da ekipu pripremi za ono što sledi.

Posebno me zanima koliko će nam doneti na terenu momci koji polako stasavaju i dolaze iz naše škole fudbala. Raduje nas povratak Marinkovića koji je bio jedan od naših najboljih igrača i koji bi sigurno bio već u Super ligi ili inostranstvu da nije bilo povrede - objasnio je Matić i dodao da će gosti narednog leta biti i igrači Junajteda.

- Još jedna lepa vest. Sledeće leto ćemo ugostiti jednu selekciju Mančester junajteda! Naši dečaci imaće priliku da odmere snage sa jednim od najvećih klubova na svetu i to će svakako biti praznik fudbala na Ubu - zaključio je srpski vezni fudbaler.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike