Vlahović probudio Juventus i o tome priča cela Italija, jedino njegov trener pronalazi mane

14.02.2022

09:12

0

Autor: 24sedam

Srpski reprezentativac bio najopasniji u redovima "stare dame" protiv Atalante

Vlahović probudio Juventus i o tome priča cela Italija, jedino njegov trener pronalazi mane
vlahovic2 - Copyright Tanjug/AP

Dušan Vlahović na trećoj utakmici za Juventus nije postigao gol, ali je i sinoć protiv Atalante u Bergamu bio najveća opasnost za gol domaćih. Trener Juventusa Masimilijano Alegri u prethodna dva slučaja trudio se da potencira minuse u igri Srbina, a slično se ponašao i nakon 1:1 protiv Atalante. 

- Izgubili smo previše bodova. Inter je trenutno bolji tim, oni su osvojili titulu. Što se tiče utakmice sa Atalantom bila bi šteta da smo otišli poraženi, jer smo je tehnički dobro odigrali. Grešili smo u ključnim trenucima, De Liht nas je dva puta spasavao, ali je naše drugo poluvreme bilo dobro -  rekao je Alegri da bi se onda osvrnuo na igru Vlahovića:

- Ne mora da se nervira oko stvari koje ne može da promeni. Mora da ostane miran tokom utakmice.

Matijs De Liht za razliku od svog trenera ne ustručava se da kaže ono što jasno vidi fudbalski svet - dolazak Srbina izmenio je izgled Juventusa nabolje.

- Mislim da je dolazak Vlahovića bio veoma važan, ne samo zbog njegovih igračkih karakteristika, već i zbog toga što sadaDibala ima više slobode da igra, da igra kroz sredinu i na bokovima. Vlahović postiže mnogo golova, ali za igru koju imamo daje nam veliku snagu - kaže holandski štoper.

Tanjug/AP
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike