Vlahović opčinio legendu „stare dame“: Dušan je novi kralj Juventusa!

11.02.2022

18:54

0

Autor: 24sedam

Mladi srpski napadač ekspresno postao mezimac u Torinu

Vlahović opčinio legendu „stare dame“: Dušan je novi kralj Juventusa!
profimedia-0661477676 - Copyright Profimedia

Znali su čelnici Juventusa koga kupuju kada su tokom januara svu pažnju usmerili na angažovanje Dušana Vlahovića, ali verovatno ni najveći optimisti među njima nisu mogli da sanjaju da će se reprezentativac „orlova“ ekspresno uvući pod kožu crno-belom delu Torina.

Dve utakmica – dva gola, skor je srpskog vunderkinda u dresu „stare dame“, čiji su apetiti ekspresno porasli posle fantastičnog starta Vlahovića.

A kakav je početni utisak ostavio nekadašnji đak Partizana na „Alijanc“ stadionu možda i najbolje pokazuju reči Juventusovih legendi, koji ne kriju opčinjenost novom akvizicijom kluba čiju su istoriju ispisivali.

Jedan od njih je i Alesio Takinardi, koji je istakao da je Juve konačno pronašao zamenu za Kristijana Ronalda.

- Dušan je izvanredan igrač koji će sigurno poboljšati skor ove ekipe, koja je puno propatila posle odlaska Ronalda – kazao je nekadašnji vezista Juventusa i gotovo u dahu nastavio:

- Veoma dobro sačeka defanzivca, podmetne mu rame, pomeri ga… Zaslužuje puno komplimenata. Igrač koji dođe i na dve utakmice postigne dva gola, iako mlad, ima sjajnu ličnost. Ovakvi igrači, kada dođu u velike klubove, odmah se razmahnu i to znači da imaju veliku mentalnu snagu. Juventus je pronašao novog kralja. Kralj Ronaldo je otišao, Dušan je novi – naglasio je Takinardi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike