Italijanski legendarni golgeteri sigurni da je dolazak Vlahovića nagoveštaj velikih promena za Juventus

03.02.2022

10:06

0

Autor: 24sedam

Dvojica velikih asova veruju da Srbin donosi borbu za Ligu šampiona, a možda i "skudeto"

Italijanski legendarni golgeteri sigurni da je dolazak Vlahovića nagoveštaj velikih promena za Juventus
Tan2022-1-13_192330459_1 - Copyright Tanjug/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Legenda Juventusa i italijanskog fudbala Alesandro del Pjero očekuje da bivši klub konačno postane konkurentan najjačim timovima u Seriji A posle dolaska Dušana Vlahovića. Del Pjero ističe da trener Masimilijano Alegri nema pravo više na izgovore.

- Ako Vlahović nastavi sa onim što je radio u Fiorentini, garantovaće mnogo golova. Vlahović će dati drugačiju dubinu, ima neverovatne sposobnosti i boriće se za svaku loptu. Jači je na lopti od Morate i to će dati dah ekipi - kaže Del Pjero za Skaj Sport i dodaje:

- Vlahović, Dibala i Morata zajedno? Sada ne bih igrao sa trojicom, čekao bih još malo. Alegri je ranije našao ravnotežu, sada će raditi na drugačijem balansu. Ove promene bi mogle u velikoj meri da stvore u Juveu jači unutrašnji osećaj snage. On ima ozbiljnu šansu da ode u Ligu šampiona i zaista u ovom trenutku mora da ide tamo.

Paolo Di Kanio u intervjuu za Korijderu delo sport očekuje da Vlahović bude prvi napadač ekipe.

- Ne bi imalo smisla da Vlahović, koji je sada ekvivalent halandu, bude drugi napadač. Mogu Morata i on zajedno ako se pronađe pravi sistem igre. Uz vezni igrače koje Juve ima najbolje bi pristajao Dibala. Da li mogu do "skudeta"? Svašta se može desiti, ali Juventus ima previše jakih timova ispred sebe. Mislim da mu je mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike