Veliki je Juve! Vlahović otvorio vrata svlačionice i razvukao osmeh – iznenađenje uspelo! (VIDEO)

28.01.2022

20:43

0

Autor: 24sedam

Sjajan gest torinskog velikana

Veliki je Juve! Vlahović otvorio vrata svlačionice i razvukao osmeh – iznenađenje uspelo! (VIDEO)
Screenshot 2022-01-28 at 21.40.46 - Copyright Printscreen/Twiter/Juventus

Torino je na nogama – Dušan Vlahović je zadužio crno-belu sedmicu „stare dame“! Juventus možda posustaje rezultatski na terenu, ali je van travnatog tepiha još jednom potvrdio da mu u Italiji nema ravnih.

Kada su ga svi otpisali iz ozbiljnije borbe za potpis srpskog vunderkinda, torinski gigant je dokazao da niko i nikada ne sme da ga precrta pre vremena, završivši jedan od najvećih transfera u novijoj istoriji Kalča.

 

 

I dok navijači „bjankonera“ još trljaju oči kako bi bili sigurni da je upravo Vlahović na slici u dresu njihovog kluba, čelnici Juventusa su malim gestom potvrdili zbog čega je srpski reprezentativac od starta želeo samo jedno – selidbu iz Firence u Torino.

Simbolično, Vlahović i Juventus stavili su paraf na saradnju na dan Dušanovog 22. rođendana, što na „Alijanc“ stadionu nisu smetnuli sa uma, pa su mu u svlačionici priredili malo iznenađenje.

„DV7“ je otvorio vrata prostorije u kojoj će provoditi puno vremena u naredne, najmanje, četiri i po godine i odmah razvukao širok osmeh. Ubrzo je postalo jasno i zbog čega – čekala ga je mala torta sa rođendanskom čestitkom.

 

 

Samo da se potvrdi da velikanima ni najmanji detalj ne promiče…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike