Vlahović neće u Ronaldovu vilu! Želim da ostanem skroman!

04.02.2022

18:33

0

Autor: 24sedam

Srpski napadač još jednom oduševio navijače „stare dame“

Vlahović neće u Ronaldovu vilu! Želim da ostanem skroman!
Tan2022-1-28_1294183_0 - Copyright Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Iz dana u dan stvaraju se preduslovi da navijači Juventusa uskoro dobiju novu fudbalsku ikonu. I to Srbina!

Reprezentativac „orlova“ Dušan Vlahović prvo se fanovima „bjankonera“ uvukao pod kožu samim tim što je, pored poziva brojnih platežno i, barem u ovom trenutku, rezultatski znatno potentnijih ekipa izabrao „staru damu“, a od dolaska u Torino vuče poteze koji ga ekspresno podižu na lestvici omiljenih fudbalera Juvea.

Dok se sprema za debi u dresu torinskog velikana, mladi srpski napadač uveliko radi na pronalaženju kuće u kojoj će boraviti dok je napadač Juventusa. A, iako se o tome naveliko šuškalo, to neće biti vila u kojoj je živeo Kristijano Ronaldo.

Legendarni Portugalac, čija je „sedmica“ završila na Vlahovićevim leđima, u vreme boravka u Torinu živeo je u vili na ogromnom imanju, stacioniranoj u brdima sa bazenom i bezbroj raznoraznih pratećih objekata.

- Tražim kuću, ali to neće biti ona u kojoj je živeo Kristijano. Želim da ostanem skroman. Sve ono što nije vezano direktno za teren jednostavno me ne zanima. Želim samo da igram i pobeđujem – kazao je Vlahović.

Podsetimo, imanje na kojem je, tokom igranja za Juventus, boravio Kristijano sa porodicom smatra se jednom od najboljih u Torinu, sa velikom baštom, dve vile, salom za trening…

Profimedia
 

Nalazi se u elitnom delu grada koji je „pod stražom“ i obični građani ne mogu da mu priđu. Nalazi se u blizini centra, ali dovoljno udaljeno da se smatra predgrađem zbog brda u kojima je stacionirana, a u blizini svoje kuće imaju i zvezde „stare dame“ poput legendarnog Điđija Bufona ili Rodriga Bentakura…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike