Skandal koji drma Holandiju: Overmars slao šokantne slike koleginicama, haos u Ajaksu!

08.02.2022

06:59

0

Legendarni fudbaler išao toliko daleko da je fotografisao čak i svoj polni organ

Skandal koji drma Holandiju: Overmars slao šokantne slike koleginicama, haos u Ajaksu!
overmars - Copyright Profimedia

Legendarni fudbaler Mark Overmars i funkcioner Ajaksa glavna je tema u Holandiji nakon što se otkrilo da je svojim koleginicama slao nepristojne poruke zbog čega je pod pritiskom dobio otkaz u klubu.

Sada su se u javnosti pojavili novi detalji i kako stvari stoje mogla bi da bude podneta tužba i da se sve ovo reši sudskim putem. 

- Overmars je pojedinim koleginicama slao poruke sa pitanjem "šta nose na sebi", a ponekad je išao još dalje, kao ovog puta. Poslao je sliku svog polnog organa. Ta žena nije bila prva, a ni poslednja koja je dobila tu fotografiju - navodi se u tekstu holandskog portala "NRC.

Prema pisanju ovog portala žene koje su dobijale nekulturne poruke nisu želele da se pojavljuju u javnosti zbog straha.

- Pisali smo o tome još u decembru, razgovarali smo sa 11 zaposlenih i bivših zaposlenih u Ajaksu koji žele da ostanu anonimni. Žene se plaše da izađu u javnost i da kažu nešto protiv najuspešnijeg sportskog kolektiva u Holandiji. Imali smo uvid u njegove razgovore, čak videli i fotografije koje imaju direktne konotacije sa seksualnim sugestijama. Čak i one žene koje su se žalile su ignorisane od strane ljudi u vrhu kluba - piše u tekstu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike