Milutinov nije zaustavio narednog Zvezdinog rivala: "Ludnica" u Moskvi nakon tri produžetka pripala Uniksu (VIDEO)

07.02.2022

22:03

0

Susret je počeo u 17.30 po srednjeevropskom vremenu, a završio se negde oko 20.10 časova

Milutinov nije zaustavio narednog Zvezdinog rivala: "Ludnica" u Moskvi nakon tri produžetka pripala Uniksu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Neverovatan duel u VTB ligi između košarkaša CSKA i Uniksa pripao je gostujućoj ekipi nakon tri produžetka! Da, dobro ste pročitali.

Uniks je slavio na kraju sa 105:103, a junak utakmice je Ou-Džej Mejo, koji je sa zvukom sirene pogodio za okončanje drame.

Punih 55 minuta aktivne igra i velike drame, dogodilo se večeras u Moskvi. Utakmica je počela u 17.30, a završena je negde oko 20.10! Za o vreme, nijedna ekipa nij euspela da stekne dvocifrenu razliku. Egal je bio tokom celog meča, a igralo se pretežno koš za košem.

 

 

 

 

Grigonis je dva puta u životu održavao Armejce, poenima sa penala, a priliku da slavlje donese Uniksu, nije iskoristio Mario Hezonja

Bila je ovo njegova sjajna utakmica, a mogao je biti i heroj tima. Na kraju susret je okončao sa 31 poenom.

U poslednji minut, trećeg produžetka, ušli smo nerešenim rezultatom (103:103), nakon čega je usledilo previše promašaja na obe strane. Malo je nedostajalo da susret uđe i u četvrti produžetak, ali j elopta završila u rukama Meja, koji je, iako nije blistao tokom susreta, uzeo šut sa poludistance.

Sudije su proveravale da li je uputio loptu na vreme, a onda je usledilo i slavlje tima iz Kazanja.

Nikola Milutinov se nakon odličnih partija u Evroligi, večeras i nije naigrao. Meč je završio sa četiri poena i 12 skokova, a najefikasniji na meču bio je Danijel Heket sa čak 33 poena.

Uniks se sada okreće utakmici u Evroligi, a u petak dočekuje Crvenu zvezdu. Nema sumnje da su u sjajnom raspoloženju nakon velikog trijumfa u Moskvi.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike