Partizanovci, koliko je ovo moćna fotka! Dijara i Sale ponovo zajedno! Niko te nikad voleti neće...

03.02.2022

14:15

0

Autor: 24sedam

Lamin Dijara posetio trenera Čukaričkog i svog bivšeg saigrača u crno-belom dresu

Partizanovci, koliko je ovo moćna fotka! Dijara i Sale ponovo zajedno! Niko te nikad voleti neće...
dijara - Copyright Instagram printscreen

Lamin Dijara je ostao u srcu svim navijačima Partizana, jer je tokom godina svojih u Humskoj bio sinonim za golove i pobede, posebno u duelima sa najvećim rivalom Crvenom zvezdom. Danas radi kao trener U19 u turskom klubu Antaliji, pa je i to bila olakšavajuća okolnost da na turskoj obali pronađe hotel u kome su odseli igrači Čukaričkog.

Zašto "Čuka", a ne Partizan u Beleku, odgovor je jasan - Saša Ilić!

 

 

-  Morao sam da dođem kod Saleta iz poštovanja prema njemu i vremenu koje smo proveli zajedno u Partizanu! Dugo ga nisam video i malo sam ga se zaželeo. Ostao je isti, Sale je Sale - priča Dijara.

Da li je postao ozbiljniji sada kao trener?

- Kažem, isti je, ništa se tu nije promenilo. Pričali smo malo o trenerskom poslu, vidim da je zadovoljan. Verujem da će uspeti, jer ako neko zna fudbal onda je to on. Samo da ovi igrači hoće da rade i uče i biće problema za sve koji budu igrali protiv "Čuke".

 

 

I za Partizan?

- Partizan je u mom srcu! Gledao sam ga na TV, sve utakmice. Ovo su pripreme i ne treba sada shvatiti ovaj poraz od Dinama kao tragediju. Ima dovoljno vremena da se vidi gde su grešili i da sve greške isprave. Prvi zadatak će biti da sačuvaju prednost u ligi i da eliminišu Spartu! Ništa od toga neće biti lako, ali zato i postoje ove utakmice u Turskoj, da uvedu ekipu u ono što ih čeka kada se vrate u Srbiju.

Bili ste optimisti na početku sezone zbog ostanka Aleksandra Stanojevića?

- Stanojević je sigurno mnogo bolji trener nego što je bio kada je bio prvi put u Partizanu. Veliki je radnik, pa zato traži od svakog igrača maksimalno da radi za ekipu i da ispunjava sve što se traži od njega. Oko toga neće da priča. Taktički je isto top! Znam da je video šta nije dobro i znam da oni koji su pravili greške neće želeti da ih ponove!

BONUS VIDEO:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike