Grobari ga obožavaju, a kako i ne bi? Mislim da je došlo vreme da Partizan osvoji titulu!

02.02.2022

15:30

0

Marko Nikolić veruje u ekipu Aleksandra Stanojevića

Grobari ga obožavaju, a kako i ne bi? Mislim da je došlo vreme da Partizan osvoji titulu!
20170418npNikolicM04 - Copyright MN Press

Marko Nikolić, nekadašnji trener Partizana, i do pred kraj prošle godine moskovske Lokomotive, bio je idealan sagovornik pred duel crno-belih i moskovskog Dinama, drugoplasirane ekipe ruskog šampionata koja zaostaje samo dva boda za liderom Zenitom.

U studijskoj emisiji TV Arena Sport uoči ovog duela, odlični stručnjak je najpre analizirao kvalitete obe ekipe, a zatim se dotakao i mnogih drugih zanimljivih tema.

- Dinamo je izvanredna ekipa, tamo je i moj Smolov, pojačanje iz Lokomotive. Imaju Švarca, tamo je Željko Buvač sa čijim je dolaskom klub stabilizovan. Jasan je bio taj projekat sa mnogo mladih igrača. Sada su na taj kostur kupili iskusnije - rekao je Nikolić.

Jedan od najboljih srpskih trenera mlađe generacije prisetio se početaka u Radu i iskustva sticanog na superligaškim terenima.

- Oko 20 godina sam proveo u Radu kao igrač i trener. Nije bilo nekog novca, uslova, ali je bilo entuzijazma. Bio sam najmlađi ikada trener koji je vodio neki tim u Superligi i zahvalan sam Ranku Stojiću što mi je dao priliku i što me je podržavao. Potom sam radio u Vojvodini, što je takođe bila jedna specifična situacija, a onda je usledio Partizan. Uvek kad se setim toga se naježim. Tada mi se rodila i ćerka, bio sam u svom gradu i svom klubu. Bukvalno je to bila sezona iz snova. Imali smo bukvalno sezonu iz snova. Sećam se svakog derbija, to su najlepše uspomene. Uživao sam, dobra atmosfera, dobra ekipa, fantastična podrška navijača, Iako je izgledalo kao nemoguće, ja sam bio miran, širio sam zarazu da ćemo to i uraditi - rekao je Nikolić i dodao:

- Mislim da je došlo vreme da Partizan ove godine osvoji titulu.

Dotakao se Nikolić i teme oko njegovog novog angažmana, ali nije otkrio previše.

- Plan je da odmaram do leta. Da li ću da radim u Rusiji, Istoku ili Zapadu, top zaista ne znam, ali ne brinite, vi sa TV Arena sport ćete biti prvi koji ćete saznati - završio je Nikolić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Arena sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike