Stanojević u šoku: Ni u pionirima ne smemo da primamo ovakve golove!

02.02.2022

15:24

0

Trener Partizana kazao je da jedna profesionlna ekipa ne sme da ima takav odnos prema igri

Stanojević u šoku: Ni u pionirima ne smemo da primamo ovakve golove!
stanoje - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana poraženi su od Dinama iz Moskve sa 2:1, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan kako je njegov klub primao golove.

- Mislim da smo dominirali sve vreme, stvarali šanse. Neverovatno je kakve smo golove primili, ne znam da li se u pionirima primaju takvi golovi iz prekida, ali rešićemo to. Što se tiče drugih stvari, bilo je i dobrih i loših, mislim da smo bili bolji u većem delu susreta, ali nažalost primili smo gol u poslednjem minutu i žao mi je zbog toga. U ovom periodu umor je razumljiv, ali ovakve golove ne smemo da primamo - započeo je Stanojević.

Strateg crno-belih smatra da je nedopustivo kako su primljeni golovi, napominjući da profesionalna ekipa sebi ne sme da dozvoli.

- Zadovoljan sam, bilo je dosta dobrih stvari. Ipak, ne možete da budete zadovoljni kada primite ovakve golove kao pioniri. Iz tog razloga smo baš nezadovoljni. Jedan profesionalni tim ne može da dozvoli sebi ovakve golove, tako da ćemo to rešiti - zaključio je šef stručnog štaba crno-belih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike