Nema mira u Mančesteru, već se traži novi menadžer! Na meti su četiri stručnjaka, Rangnik ide na kraju sezone!

24.01.2022

09:44

0

Autor: 24sedam

Poketino, Ten Hag, Enrike i Lopetegi, jedan od njih preuzima Crvene đavole

Nema mira u Mančesteru, već se traži novi menadžer! Na meti su četiri stručnjaka, Rangnik ide na kraju sezone!
Tan2022-1-19_231953379_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Dunham

Kada je na mesto menadžera umesto Ole Gunara Solskjera postavljen Ralf Rangnik, navijači Mančester junajted ponaldali su se da je pronađeno novo dugoročno rešenje.

A situacija je takva da će valsnici kluba već na kraju sezone morati da angažuju novog stručnjaka. Rangnik neće napustiti Old Traford, ali neće više biti ni menadžer, njegova uloga u klubu biće značajno veća. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Zbog toga nema mira među Crvenim Đavolima, a ko će biti naredni menadžer zavisiće i od plasmana ekipe na kraju Premijer lige. Filozofija je jasna - što bolji plasman to veće i zvučnije ime na klupi. Junajetd je trenutno na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Mediji u Engleskoj već su "doznali" ko su to glavni kandidati za preuzimanje Mančester junajteda na leto, a u igri su četiri ozbiljna trenerska imena.

Tanjug/AP Photo/Michel Euler
 

Jedini koji ima isksutva u Premijer ligi je aktuelni trener PSŽ Maurisio Poketino i njemu se zbog toga daje blaga prednost u odnosu na ostale.

Drugi ozbiljan kandidat je Erik ten Hag, s tim što treba zanti da je menadžer Ajaksa i ranije izjavljivao da ga zanima samo njegov klub iz Amsterdama.

printscreen
 

Treće veliko ime je selektor Španije Luis Enrike i njegov dolazak ne izgleda baš kao najrealnija stvar na svetu.

Listu kandidata zatvara Đulen Lopetegi, iskusni stručnjak koji od 2019. godine sedi na klupi Sevilje. Prethodno je vodio sve mlađe selekcije Španije, Porto i madridski Real.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike