Terzić šokirao Srbiju otkrićem: Piksi već 15 godina ne dolazi na Marakanu, voleo bih da reši probleme i dođe

24.01.2022

09:50

0

Autor: 24sedam

Ljubimac nacije i fudbalska legenda deceniju i po ne dolazi u Zvezdu

Terzić šokirao Srbiju otkrićem: Piksi već 15 godina ne dolazi na Marakanu, voleo bih da reši probleme i dođe
Dragan Stojković - Copyright MN Press

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u intervjuu za TV Prva osvrnuo se po ko zna koji put na odnos koji ima sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem i po prvi put rekao da Zvezdina peta zvezda ima problem zbog kojeg ne dolazi na stadion "Rajko Mitić" već 15 godina.

- Imam korektan odnos sa Stojkovićem. Prvi sam mu čestitao nakon Lisabona i rekao da je direktno on doprineo tome. Zvezda je iznad i Terzića i Džajića i Piksija, ali mi nije normalno da Zvezda niže toliko uspeha i da neko ko je bio veliki igrač kluba ne pošalje poruku i čestita. Kada neko od naših napravi dobar rezultat, meni je drago. To je indirektno dobro i za Zvezdu. Moja ljudska obaveza je bila da čestitam - rekao je Terzić.

Prvi čovek uprave crveno-belih izneo je šokantan podatak o kome se šuškalo po kuloarima, ali se nikad javno nije saopštio. Piksi, navodno, deceniju i po nije kročio na stadion na kome se proslavio kao igrač.

- On je moja generacija. Sarađivali smo ranije, zvao sam ga da dođe na Marakanu. On već 15 godina ne dolazi na taj stadion. Da li je imao nekih neprijatnosti, ne znam. Meni je puno srce što su svakog dana tu velike legende kluba. Ja bih voleo da Piksi reši svoj probleme i dođe - smatra Terzić.

Piksijevi problemi nastali su nesporazumima sa najvaternijim pristalicama Crvene zvezde, o čemu se dosta puta pisalo proteklih godina, ali nikad do kraja nije otkrivena pozadina tog lošeg odnosa prema klupskoj legendi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike