Legenda Mančester junajteda udarila po treneru i gazdama kluba: Odeš po najboljeg trenera i dovedeš Rangnika?!

12.01.2022

13:40

0

Autor: 24sedam

Pol Skols dao dva bolja rešenja od Nemca

Legenda Mančester junajteda udarila po treneru i gazdama kluba: Odeš po najboljeg trenera i dovedeš Rangnika?!
man utd1 - Copyright Tanjug/AP

Legenda Mančester junajteda Pols Sklos ne može da razume potez klupskog mendžmenta prilikom dovođenja zamene za smenjenog Olea Gunara Solskjera. Za fudbalera koji je u dresu "crvenih đavola" igrao devet sezona i 712 puta nastupao Ralf Rangnik nikako nije dobro rešenje, a Junajted po navici zaslužuje da ima najboljeg. 

- Mančester junajted je najveći klub. Trebalo bi da imaju najbolje aktere u najvažnijim ulogama, a najvažnija uloga od svih je uloga je ona menadžerska - započeo je svoju kritiku Skols:

- Otišli ​​smo da pronađemo čoveka koji ima dobre preporuke u Evropi, ali koji nije imao toliko uspeha kao menadžer. Od njega su tražili da dođe i vodi najveći klub na svetu, to je nešto što ne mogu da razumem.

Tanjug/AP
 

Da se pitao Skols trener Junajteda bio bi jedan od dva velika stručnjaka koja imaju već čvrste ugovore, ali su u nekom trenutku bili dostupni mendžmentu sa Old Traforda:

- Mančester bi morao da ima menadžera među najboljima koji su na raspolaganju, a oni ga nemaju. Smatram to neverovatnim. Nije bilo šanse da se privuče Klop, Gvardiola ili Tuhel. Ali za Antonija Kontea, tajming je izgledao kao idealan. Videli ste šta je bilo.  On radi u Totenhemu, sa lošijim timom od Junajteda. Mislim da je klub propustio priliku. Definitivno bi mogli da ga vrate u Totenhem, mislim da bi mogao da uradi nešto posebno ovde - rekao je Skols.

Profimedia
 

- Tu je i Maurisio Poketino. Možemo razumeti zašto ga PSŽ ne želi pustiti, ali Junajted je Junajted. Ako žele da zaista budu menadžer, mogu da odu po njega. Nećemo znati koliko pobednika ima u ovom timu dok ne nađemo elitnog, vrhunskog menadžera...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike