Na Zvezdinim pripremama ono lepše tek dolazi! Mladi defanzivac dobio ulogu tutora

20.01.2022

14:46

0

Autor: 24sedam

Već nekoliko dana ekipa Dejana Stankovića trenira u Antaliji

Na Zvezdinim pripremama ono lepše tek dolazi! Mladi defanzivac dobio ulogu tutora
272195785_10160095457769884_3244627369229715326_n - Copyright FK Crvena zvezda

Na Strahinju Erakovića, šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković već izvesno vreme ozbiljno računa. Mladi defanzivac je sa priprema u turskoj Antaliji podneo kraći "raport".

- Dosta su bitne sve vežbe koje radimo. Prvih nedelju dana radimo na kondiciji, kako bi se fizički spremili što bolje. Posle toga će doći i ono malo lepše - rad sa loptom, iako smo i do sada pokrivali to koliko je bilo moguće. Naravno, tu je i svakodnevni rad na taktici. Postavljamo šablone koje imamo, i uklapamo kako bi to trebalo da izgleda na terenu - kazao je mladi defanzivac, koji nije među najiskusnijima, ali svakako može da pomogne mlađima od sebe.

Na primer, Andreju Đuriću, štoperu rođenog 2003. godine, koji se po prvi put našao na pripremama sa prvim timom crveno-belih.

- Sigurno da mogu da mu pomognem. Trudim se da mu dajem korisne savete kako bi mu ove prve pripreme protekle što bolje. Šta god mu zatreba tu sam za njega, i podržavaću ga u svemu, kao i sve mlađe saigrače naravno.

Slobodnog vremena nema mnogo.

- Nemamo previše vremena za odmor, pa se trudim da ga provedem što bolje. U slobodno vreme volim da ležim i gledam serije, a nakon toga spavam. Odmor je dosta bitna stavka na pripremama, kako bi na narednim treninzima bili što više koncentrisani i fokusirani na ono što stručni štab traži od nas - zaključio je Eraković, popularni Čupa.

Za utorak je zakazana prva test utakmica, protiv Maribora, a zatim slede još tri. Nastavak sezone je planiran za 12. februar, protiv Čukaričkog.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike