Teško će Terzić ostvariti veliku želju! Pešiću sa Ostrva stiže poziv koji se ne odbija!

19.01.2022

15:55

0

Iskusni napadač nadomak odlaska u Englesku

Teško će Terzić ostvariti veliku želju! Pešiću sa Ostrva stiže poziv koji se ne odbija!
profimedia-0649091810 - Copyright Profimedia/Seskimphoto

Otkrio je Zvezdan Terzić tokom novogodišnjih praznika da je Aleksandar Pešić njegova velika želja i da će uraditi sve kako bi iskusnog napadača narednog leta vratio na stadion „Rajko Mitić“.

Ipak, teško će tu nameru sprovesti u delo. Jer, kako piše „Mozzart sport“, Pešić je nadomak odlaska na Ostrvo.

Prema saznanjima beogradskog portala, napadač Karagumruka je jedan od prioriteta Hala tokom januarske pijace, zbog čega su Englezi spremni da Turcima plate između tri i četiri miliona evra na ime obeštećenja, a Pešiću daju ugovor na tri godine s platom između 1.7 i dva miliona evra po sezoni.

Ipak, Zvezdina šansa da popularnog Šilju narednog leta, ipak, vrate na „Marakanu“ neće potpuno iščeznuti, čak iako Pešić potpiše ugovor sa engleskim drugoligašem.

Naime, Halu gori pod nogama u Čempionšipu. Trenutno se nalaze na 19. mestu sa samo četiri boda više od zone koja vodi u niži rang takmičenja, pa je malo verovatno da bi srpski napadač ostao u klubu u slučaju da na kraju sezone ne izbore opstanak.

Podsetimo, Pešić ove sezone igra fudbal života. Na 21 utakmici turskog šampionata postigao je 12 golova, a poređenja radi, ceo tim Hala je na 25 utakmica Čempionšipa samo 20 puta tresao mreže rivala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike